مقالات دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 16، شماره 4
1.بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب نمکی FullText
2.ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن FullText
3.بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی FullText
7.بهینه یابی تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه به وسیله بتاسیکلودکسترین به روش سطح پاسخ FullText
9.بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ دار FullText
تاریخ نمایه سازی مقالات: 2 آبان 1402 - تعداد نمایش اطلاعات ژورنال: 106