مقالات دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 16، شماره 5
2.تولید شکلات حباب دار و استفاده از مقطعنگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگی های حباب ها FullText
10.اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT۲۹ FullText
11.توسعه مدل پیشگو به منظور تعیین سفتی میوه "به" به کمک برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی FullText
12.اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده به روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری FullText
تاریخ نمایه سازی مقالات: 2 آبان 1402 - تعداد نمایش اطلاعات ژورنال: 67