عضویت در مجامع و انجمنهای علمی
- عضو هيات موسس انجمن علمي علوم و مهندسي صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج
مقالات بین المللی خارج از کشور
- "The Physico-Chemical Influences of Yellow Mustard Paste - Comparison with the Powder in Mayonnaise", OMICS Publishing Group, (2013), Vol 04, No 03:
- Evaluation of the Composition and Oxidative Stability of Cold-pressed Sesame Oils in the Market of Zanjan Province, Iran
- Evaluation of the Composition and Oxidative Stability of Cold-pressed Sesame Oils in the Market of Zanjan Province, Iran
- Effect of novel bioactive coating enriched with nanoemulsion of mustard essential oil on the quality of turkey meat
- Comparison of the Chemical Compositions and Antibacterial Activities of Two Iranian Mustard Essential Oils and Use of these Oils in Turkey Meats as Preservatives
- Evaluation of the Composition and Antimicrobial Properties of Mentha piperita L. Leaf Powder in Italian Salad Dressing
- The physicochemical influences of yellow mustard paste-comparison with the powder in mayonnaise
- Comparative analysis of antimicrobial characteristics of mustard paste and powder in mayonnaise
- "The Physico-Chemical Influences of Yellow Mustard Paste - Comparison with the Powder in Mayonnaise", OMICS Publishing Group, (2013), Vol 04, No 03:
- "A Comparison of the Quality Characteristics of the Virgin and Refined Olive Oils Supplied in Tarom Region, Iran (2019)", CMV Verlag, (2020), Vol 6, No 2: 83-90
مقالات کنفرانسهای داخلی
- شکلات پروبیوتیک به عنوان فرآورده غذایی فراسودمند ارائه شده در اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات (1401)
- استفاده از فناوری نوین درون پوشانی برای غنی سازی فرآورده های لبنی با روغن های گیاهی و حیوانی ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل (1401)
- درون پوشانی توکوفرول ها در ذرات لیپیدی با روش سردسازی پاششی ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل (1401)
- به کارگیری فناوری نوین افت فشار کنترل شده سریع در خشک کردن میوه ها و سبزیجات ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات (1401)
- فناوری نوین به کارگیری اولئوکلوئید بیژل برای بهبود زنده مانی باکتری های پروبیوتیک ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات (1401)
- استخراج ترکیبات زیست فعال و فراسودمند به عنوان روش راهبردی در مدیریت و استفاده مجدد از پسماندهای حاصل از فرایند تولید روغن زیتون ارائه شده در پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل (1400)
- تاثیر به کارگیری تکنولوژی Sous-Vide بر ترکیبات زیست فعال و ویژگی های کیفی سبزیجات ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل (1400)
- به کارگیری فناوری درون پوشانی در تولید پودرهای زیست فعال مورد استفاده در فرآورده های غذایی فراسودمند ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل (1400)
- کاربرد فناوری نوین الکتروریسی در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال برای افزایش ماندگاری مواد غذایی ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات (1400)
- تاثیر پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه ژلاتین/ بتا سیکلو دکسترین/کیتوزان حاوی اسانس بوقناق (Eryngium billardieri F) بر ویژگی های کیفی و ماندگاری گوشت بلدرچین ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- بررسی روش های نوین تشخیص لارد (چربی خوک) در مخلوط روغن های خوراکی و جوهر چاپ بسته بندی مواد غذایی حلال ارائه شده در اولین کنگره ملی غذای حلال (1398)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- Evaluation of the Composition and Oxidative Stability of Cold-pressed Sesame Oils in the Market of Zanjan Province, Iran (۲۰۱۹) منتشر شده در مجله انسان، محیط زیست و ارتقاء سلامت (1399)
- A Comparison of the Quality Characteristics of the Virgin and Refined Olive Oils Supplied in Tarom Region, Iran (۲۰۱۹) منتشر شده در مجله انسان، محیط زیست و ارتقاء سلامت (1399)
- کاربرد فناوری نوین الکتروریسی در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال برای افزایش ماندگاری مواد غذایی (1401)
- شکلات پروبیوتیک به عنوان فرآورده غذایی فراسودمند (1401)
تالیفات
- کتاب غلات و فرآورده های آن (راهنمایی آزمایشگاهی) (سروا) - 1392 - فارسی
سوابق استادی
- استادیار (1387-تاکنون )
سوابق شغلی و تخصصی
- سابقه تدریس در عضو هيات علمي و مدير گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي (1387-1390)
- سابقه تدریس در عضو هيات علمي و استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی (تاکنون)
- سابقه کار صنعتی در سرپرست تولید کارخانه آرد البرز (1379)
- سابقه کار صنعتی در رياست کارگاه آدامس شرکت مینو تهران (1382)
- سابقه کار صنعتی در ریاست خطوط تولید بیسکویت گندمک ، کرمدار ، هکرونا در شرکت صنایع غذایی سالمین (1383)
- سابقه کار دانشگاهی در مسئول راه اندازي مراكز آموزشي تخصصي كوتاه مدت استان البرز و رئيس اداره آموزش هاي برون سازماني واحد كرج. (1400-تاکنون)
- سابقه کار دانشگاهی در عضو شوراي مراكز رشد دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج (1401-تاکنون)
- سابقه کار دانشگاهی در دبير شوراي "توانا" استان البرز با عنايت به برنامه پنج ساله سند تحول و تعالي دانشگاه آزاد اسلامي. (1401-تاکنون)
- سابقه کار دانشگاهی در عضو هيات موسس و همكاري در تاسيس و فعاليت انجمن علوم و مهندسي صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج. (1400-تاکنون)
- سابقه کار دانشگاهی در عضو شورای برنامه ریزی و راهبری دانشسرای سلامت و امنیت غذایی سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي (1401-تاکنون)
- سابقه کار دانشگاهی در عضو كميته علمي، هيات داوران و مسئول اسپانسرينگ صنايع غذايي همايش ملي كشاورزي دانش بنيان، تغيير اقليم و امنيت غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج (1402-تاکنون)
- سابقه کار دانشگاهی در استاد مشاور هدايت، حمايت و تقويت فعاليت هاي فرهنگي كانون حاميان آموزش دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج (1401-تاکنون)
- سابقه کار دانشگاهی در دبیرتائید شده سازمان ملی استاندارد ایران در تهیه پیش نویس و تدوین استانداردهای ملی ایران در زمینه های میکروبیولوژی - بیولوژی و مدیریت کیفیت (1390)