مرتضی عادلی میلانی | سیویلیکا

دکتر مرتضی عادلی میلانی

مسئول توانمندسازي و آموزش هاي كوتاه مدت و رئيس اداره آموزش هاي برون سازماني دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج

معرفی

عضو هیات علمی null و علاقه مند به حوزه علوم تغذیه


علاقه مندی ها

Food Science and Technology
Essential Oils
Food Quality
Food Nanotechnology
Food Packaging
Food Microbiology and Safety
Antimicrobial Activity
Food Preservation
Nanoemulsions

عضویت مرتضی عادلی میلانی در مجامع و انجمنهای علمی

  • عضو هيات موسس انجمن علمي علوم و مهندسي صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج

مقالات بین المللی مرتضی عادلی میلانی

Effect of novel bioactive coating enriched with nanoemulsion of mustard essential oil on the quality of turkey meat
Evaluation of the Composition and Oxidative Stability of Cold-pressed Sesame Oils in the Market of Zanjan Province, Iran
Evaluation of the Composition and Oxidative Stability of Cold-pressed Sesame Oils in the Market of Zanjan Province, Iran
"A Comparison of the Quality Characteristics of the Virgin and Refined Olive Oils Supplied in Tarom Region, Iran (2019)", CMV Verlag, (2020), Vol 6, No 2: 83-90
Comparison of the Chemical Compositions and Antibacterial Activities of Two Iranian Mustard Essential Oils and Use of these Oils in Turkey Meats as Preservatives
Evaluation of the Composition and Antimicrobial Properties of Mentha piperita L. Leaf Powder in Italian Salad Dressing
Comparative analysis of antimicrobial characteristics of mustard paste and powder in mayonnaise
"The Physico-Chemical Influences of Yellow Mustard Paste - Comparison with the Powder in Mayonnaise", OMICS Publishing Group, (2013), Vol 04, No 03:
The physicochemical influences of yellow mustard paste-comparison with the powder in mayonnaise
"The Physico-Chemical Influences of Yellow Mustard Paste - Comparison with the Powder in Mayonnaise", OMICS Publishing Group, (2013), Vol 04, No 03:

مقالات مرتضی عادلی میلانی در کنفرانس های داخلی

تاثیر پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه ژلاتین/ بتا سیکلو دکسترین/کیتوزان حاوی اسانس بوقناق (Eryngium billardieri F) بر ویژگی های کیفی و ماندگاری گوشت بلدرچین
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی روش های نوین تشخیص لارد (چربی خوک) در مخلوط روغن های خوراکی و جوهر چاپ بسته بندی مواد غذایی حلال
سال 1398
ارائه شده در اولین کنگره ملی غذای حلال
استخراج ترکیبات زیست فعال و فراسودمند به عنوان روش راهبردی در مدیریت و استفاده مجدد از پسماندهای حاصل از فرایند تولید روغن زیتون
سال 1400
ارائه شده در پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
تاثیر به کارگیری تکنولوژی Sous-Vide بر ترکیبات زیست فعال و ویژگی های کیفی سبزیجات
سال 1400
ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
به کارگیری فناوری درون پوشانی در تولید پودرهای زیست فعال مورد استفاده در فرآورده های غذایی فراسودمند
سال 1400
ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
کاربرد فناوری نوین الکتروریسی در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال برای افزایش ماندگاری مواد غذایی
سال 1400
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات
شکلات پروبیوتیک به عنوان فرآورده غذایی فراسودمند
سال 1401
ارائه شده در اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات
استفاده از فناوری نوین درون پوشانی برای غنی سازی فرآورده های لبنی با روغن های گیاهی و حیوانی
سال 1401
ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
درون پوشانی توکوفرول ها در ذرات لیپیدی با روش سردسازی پاششی
سال 1401
ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
به کارگیری فناوری نوین افت فشار کنترل شده سریع در خشک کردن میوه ها و سبزیجات
سال 1401
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات
فناوری نوین به کارگیری اولئوکلوئید بیژل برای بهبود زنده مانی باکتری های پروبیوتیک
سال 1401
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات

مقالات مرتضی عادلی میلانی در ژورنال های داخلی

Evaluation of the Composition and Oxidative Stability of Cold-pressed Sesame Oils in the Market of Zanjan Province, Iran (۲۰۱۹)
سال 1399
ارائه شده در مجله انسان، محیط زیست و ارتقاء سلامت
A Comparison of the Quality Characteristics of the Virgin and Refined Olive Oils Supplied in Tarom Region, Iran (۲۰۱۹)
سال 1399
ارائه شده در مجله انسان، محیط زیست و ارتقاء سلامت
کاربرد فناوری نوین الکتروریسی در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال برای افزایش ماندگاری مواد غذایی
سال 1401
شکلات پروبیوتیک به عنوان فرآورده غذایی فراسودمند
سال 1401

تالیفات مرتضی عادلی میلانی

غلات و فرآورده های آن (راهنمایی آزمایشگاهی)(سروا)
1392 - فارسی

سوابق استادی مرتضی عادلی میلانی

استادیار null
1387

سوابق شغلی مرتضی عادلی میلانی

تدریس دانشگاهی عضو هيات علمي و مدير گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي
1387 - 1390
تدریس دانشگاهی عضو هيات علمي و استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی
0 - تاکنون
سابقه کار صنعتی سرپرست تولید کارخانه آرد البرز
0 - 1379
سابقه کار صنعتی رياست کارگاه آدامس شرکت مینو تهران
0 - 1382
سابقه کار صنعتی ریاست خطوط تولید بیسکویت گندمک ، کرمدار ، هکرونا در شرکت صنایع غذایی سالمین
0 - 1383
سابقه کار دانشگاهی مسئول راه اندازي مراكز آموزشي تخصصي كوتاه مدت استان البرز و رئيس اداره آموزش هاي برون سازماني واحد كرج.
1400 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی عضو شوراي مراكز رشد دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج
1401 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی دبير شوراي "توانا" استان البرز با عنايت به برنامه پنج ساله سند تحول و تعالي دانشگاه آزاد اسلامي.
1401 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی عضو هيات موسس و همكاري در تاسيس و فعاليت انجمن علوم و مهندسي صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج.
1400 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی عضو شورای برنامه ریزی و راهبری دانشسرای سلامت و امنیت غذایی سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي
1401 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی عضو كميته علمي، هيات داوران و مسئول اسپانسرينگ صنايع غذايي همايش ملي كشاورزي دانش بنيان، تغيير اقليم و امنيت غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج
1402 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی استاد مشاور هدايت، حمايت و تقويت فعاليت هاي فرهنگي كانون حاميان آموزش دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج
1401 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی دبیرتائید شده سازمان ملی استاندارد ایران در تهیه پیش نویس و تدوین استانداردهای ملی ایران در زمینه های میکروبیولوژی - بیولوژی و مدیریت کیفیت
0 - 1390