عضویت در مجامع و انجمنهای علمی
- نائب دبیر انجمن علمی دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
مقالات کنفرانسهای داخلی
- موسیلاژ بذر گیاهی به عنوان بیوپلیمر نوظهور در کاربردهای صنایع غذایی ارائه شده در نهمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی (1402)
- استخراج و ویژگی های تکنولوژیکی موسیلاژ بذرهای گیاهی ارائه شده در نهمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی (1402)
- پیشرفته ترین پوشش های ضد میکروبی خوراکی در محصولات گوشتی، محصولاتماهی و میوه ها وسبزیجات ارائه شده در چهاردهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (1402)
- مطالعه هیستوپاتولوژیک تاثیرات محافظتی اسانس گیاه علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر آسیب کلیوی ناشی از ۵- فلوراراسیل در مدل موش سوری ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم (1402)
- ویروس های مسبب عفونت های غذا زاد ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم (1402)
- پلاسمای سرد به عنوان تکنولوژی ضد آلودگی مواد غذایی در صنعت غذا ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم (1402)
- بررسی هیستوپاتولوژیک تاثیرات محافظتی اسانس گیاه علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر آسیب روده ای ناشی از ۵- فلوراراسیل در مدل موش سوری ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم (1402)
- مقاومت آنتی بیوتیکی و ایمنی غذا ارائه شده در اولین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست (1402)
- تکنولوژی های نوین تولید پوشش های خوراکی ارائه شده در دوازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار (1402)
- کاربردهای جاری و بالقوه موسیلاژ در پری بیوتیک ها و مواد مغذی ارائه شده در دوازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار (1402)
- غیرفعال سازی ویروس های غذازاد با استفاده از پلاسمای سرد ارائه شده در سیزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (1401)
- مطالعه هیستوپاتولوژیک و بیوشیمیایی مسمومیت کلیوی ناشی از دلتامترین در موش صحرایی ارائه شده در اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی (1400)
- نویسنده : کوثر مقصودی موضوع مقاله:( موسیلاژ در صنعت غذایی: بررسی استفاده از موسیلاژ به عنوان افزودنی غذایی و کاربرد آن برای ساخت نانوحامل) کنگره: اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو 26 و 27 مهرماه1402-ارومیه ارائه بصورت پوستری (1402)
تحصیلات تخصصی
- کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل1401-1403
سوابق شغلی و تخصصی
- سابقه کار دانشگاهی در کارشناس آزمایشگاه (1401-1403)
جوایز و افتخارات
- پذیرش با سهمیه استعداد های درخشان در کارشناسی ارشد (1401)
سوابق حضور در دوره ها و کارگاههای تخصصی
- NMR in Food Chemistry - دانشگاه تهران (2023)
- Principle and Application of Genome editing using CRISPR -Cas9 technology - دانشگاه تهران (2023)
- آشنایی با سموم مواد غذایی, استاندارد های مواد غذایی, شناسایی تقلبات در مواد غذایی - شرکت کاویان صنعت (2023)
- iso 19011 - اتحادیه انجمن علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور (2023)
- HSE - دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (2023)
- مبانی و اصول HPLC - دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (2023)
- ISO 22000:2018 - آکادمی ارغوان (2023)
- Applications of Mass Spectrometry - دانشگاه تهران (2022)
- NMR in Food Chemistry - دانشگاه تهران (2022)
- Principles and Applications of Spectroscopic equipment of FT-IR, NIR and Circular Dichroism (CD) - دانشگاه تهران (2022)
- Principles and Applications of PCR and qPCR - دانشگاه تهران (2022)
- Principles and Applications of DNA Sequencing - دانشگاه تهران (2022)
- Mass Spectrometry in Biological Sciences - دانشگاه تهران (2022)
- Principles and Applications of Dynamic Light Scattering (DLS) - دانشگاه تهران (2022)
- NMR Spectroscopy in Drug Discovery - دانشگاه تهران (2022)
- The Future of Structural Biology - دانشگاه تهران (2022)
- Applications of Mass Spectrometry - دانشگاه تهران (2022)
- cell culture - آتیه نگار ژن البرز (2022)
- A theoretical and practical guide on working with laboratory animals - دانشگاه تهران (2022)
- participated in the primer designing - دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (2022)
- مبانی pcr و الکتروفورز - دانشگاه مازندران (2022)
- دوره آموزشی spss - دانشگاه مازندران (2022)
- آشنایی با کنترل کیفیت شیر - دانشگاه بوعلی سینا (2022)
- کارگاه مقاله نویسی - دانشگاه بوعلی سینا (2022)
- کشت سلول - دانشگاه تربیت مدرس (2022)
- اصوا نگارش مقاله مروری - دانشگاه بوعلی سینا (2022)
- طراحی و تولید محصولات غذایی سلامت محور و فراسودمند - دانشگاه فسا (2022)
- تشخیص تقلب شیر - دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل (2022)